"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Dec-2010 16:41 Email | Share | Bookmark
Kelas Manik Crumble di Brunei Darussalam 8 & 9 Jan 2011

Salam All,

Saya amat berharap kelas ini mendapa sambutan dari kawan2 di Brunei dan juga yg berdekatan di Sarawak.. Sebabnya, ini pertama kali kelas yg jauh saya adakan.. Jadi perancangannya harus rapi dan saya berterus terang saja di sini kos nya juga sangat tinggi berbanding di Malaysia..

Jadi sejujurnya saya harapkan rakan2 di Brunei memberikan sokongan pada saya.. Sebelum ini ramai yg bertanya bila, jadi amat besar harapan saya agar kita dapat bertemu pada 8 & 9 January 2011 nanti..

Saya akan buat 2 hari Sabtu dan Ahad.. maksudnya 2 kelas yg berasingan.. Jadi anda punya pilihan samada mahu join hari Sabtu or Sunday.. Yurannya BND200.. Mungkin ada yg berkata mahal, tetapi saya rasa ianya berbaloi dgn apa yg bakal saya kongsikan nanti.. Dengan tambahan penggunaan filigree dan cabuchon yang mana akan mengaplikasikan sedikit teknik 3D jadi saya rasa ianya berbaloi.. Tambahan pula dgn kos logistik yg perlu saya tanggung.. Di Malaysia juga nilainya sama untuk kita bandingkan nilai matawang local. Harap rakan2 faham maksud saya ini..

Tidak perlu bawa manik dan peralatan, kerana saya akan sediakan semua nanti. Jadi hanya datang bawa badan , pen dan note book.. Aahaaa dan jangan lupa camera jadi kita leh posing2 gile glamer hehe...

Details of the promo as per ad below ya..

Enjoy!!View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net