"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 31-Oct-2010 04:41 Email | Share | Bookmark
Crumble with Secondary Color Combination: Green vs Purple

Salam All,

The basic rules of good color combination is always primary against the secondary color... E.g. Blue vs orange.. Purple vs yellow..

However, for this baju kurung, its quite difficult for me to match the color. The printed materials has lots of purple flowers with the green leaves.... Both outstanding colors are from secondary colors.. Plus the flower motif itself is scattered all over baju..

It took me quite some times to do the color matching. Warna purple yg begitu outstanding tidak menyerlah dgn padanan warna purple sahaja.. Jadi saya kembali pada warna asal nya, biru dan merah... dan juga sedikit olive green to match the green touch..

To counter the brightness of purple, i tone down with off white/creamy tone with touch of soft pink.. I did 3 layers of color and placing for the finishing... So hasilnya??

Tadaaa.....







Harapnya 'akak' saya tu berpuas hati la ye.. terima kasih atas kesabaran mu sis!!

Nak belajar macam mana buat ni? Jom lah kita jumpa di Kota Bharu 5 November ni..

ENjoy!!

Quote:
Nana > thanks ..
Jaja > tak jadi la 5 Nov coz my MIL ada plan plak ehehe.. so 6th November sahaja class nya.. hari sabtu ni.. jom kita jumpa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net