"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Oct-2010 02:50 Email | Share | Bookmark
Mari menjadi "Perintis Crumble" bersama Pepari

Tajuk nya pun mari menjadi perintis Crumble dan saya sememangnya mencari perintis Crumble... Jadi kalau sudi mahu belajar tips berkenaan Crumble jom lah datang ke kelas saya..

Saya ada menerima beberapa permintaan untuk dibuat kelas di Kelantan, Kuantan and of course tempat kelahiranku Johor..

Cuma memandangkan saya masih baru dalam bidang penganjuran kelas ini, jadi saya minta kalau adalah yg berminat di tempat2 yg saya sebutkan ini harap dapat memberi feedback kepada saya.. Kalau ramai permintaannya, jadi mungkin saya boleh buat 2 hari berturut, almaklum tempat nya pun jauh dari KL, jadi alang2 datang biar lah ramai yg dapat berkongsi ilmu sama...

Juga kalau boleh berikan ur preferrable date.. Saya tak mampu nak penuhkan semua permintaan tapi mungkin saya boleh tgk pada tarikhh yg paling banyak menjadi permintaan.. nak buat kelas di luar Klang Valley mencabar sbb banyak arrangementnya..

Pada yg lain, kelas di Putrajaya masih lagi di buka pada 16 & 17 October ni.. (Sabtu & Ahad)... Can't wait see u guys!!!

Minta pandangan kawan2, kalau saya fix kan je tempat belajar manik di Putrajaya untuk Klang Valley ni boleh ke? hehehe.. coz i like dat place.. very convenience...

TQ


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net