"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Mar-2010 07:20 Email | Share | Bookmark
Early 30 Crisis??

Masuk hari ini genap 4 minggu saya menahan sakit gigi. Mula di bahagian geraham atas.. selang seminggu melarat ke geraham kanan bawah pula. Rupanya masih ada si bongsu yang mahu keluar.. Tapi sebab dah nak dekat pengujung 20an ni kan (nak gak ngaku muda hehehe)... bongsu ni segan malu nak kuar... Padah nya? Telan la pain killer menahan bengkak dan sakit.. Yang pelik nya dah telan ubat dah 3 kali jumpa dentist pun bengkak still tak hilang gak... Finally, doc cakap kena buat surgery remove si bongsu.. Adoi.... saya dapat imagine sakit macam mana.. .

Minggu lepas saya agak kelewatan tidur. Kalau dapat tidur awal pun mata macam disengkang tak boleh nak lelap. Puas bergolek. Padah nya saya berjaga dan berjaga sampai akhirnya badan saya tak boleh terima. Menggigil rupanya badan saya tak boleh terima.. Padah nya? Saya buat satu kesalahan yang bodoh dan juga amat saya tak boleh terima.. Instead of sending a parcel to Seremban, i sent to Serawak... Instead of post to Serawak, I sent the parcel to myself!!!!!!!! I still cant believe it... Apa gile nak hantar parcel kat diri sendiri? Tak pernah orang buat ok??? And tak kelakar jugak..

Otak tengah fikir pasal ape lah agak nya masa saya post kan parcel tu? Sampai mamat kat kaunter tu gelak kan saya.. Dalam kemarahan dengan kebodohan sendiri saya pun sempat gelak. Itu pun nasib baik ada krew RTM datang buat shooting masa tu.. Dan nasib ko comel la adik kaunter hehehe... (sempat...)

Itu lah dia.. Sekarang saya dah jumpa doctor. Adalah gula-gula yang dibekalkan.. Harap nya tak jadi lagi la lepas ni... So dok tanya kat diri sendiri.. Ni kira krisis nak masuk 30 ke? Erkkkkk..............

Masih dalam proses memaafkan diri sendiri....


Alamak.. gambar tak boleh upload pulak.. Nanti saya share kan ya..

Salam..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net