"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Jan-2010 19:14 Email | Share | Bookmark
Collection 07'2010

Salam,

Harap jangan salah faham dengan entry sebelum ini.. Bukan emo, cuma muhasabah sendiri je.. .. Jangan nanti ada yang sangka saya suka berdrama hehe...

Another Crumble (awak kalau tak suka jangan tengok ya hehe)... Agak lama dalam koleksi saya. Pernah disiarkan secara preview sebelum ini.

Design ni basic and simple sebab nak kejar masa. Material shiffon, dan fesyen bukaan lengan adalah seperti zaman Saloma. jadi masalah yang sering saya hadapi adalah untuk menutup benang daripada jelas kelihatan dari sebelah atas. Sehabis boleh gunakan benang senada dan finisihing part tak terlari jauh dari body. Nanti nampak selirat tu. (tips sebenarnya ni hehe)

Ok, enjoy!







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net