"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Aug-2009 06:09 Email | Share | Bookmark
Pink Tangling Shiffon for K Niza Gombak

 
 
 
 
Another shiffon project..

Sungguh menuntut kesabaran saya.. seperti kebiasaannya. K Niza sertakan sekali keratan dari majalah untuk jadikan reference kepada saya. Basically design di hujung lengan ala ala tangling berjuntaian gitu...

Saya jarang sekali buat design tangling ni.. so agak mencabar mencari manik yg bersesuaian. Dihujung lengannya dibuat style zaman sekarang ni, jenis bercekak getah.. ape nama design ni ye??
Nampak macam kecik je gelung tangan tu kan? Tapi sebenarnya, sebab bergetah, jadi perlu diregangkan kain supaya manik jadi cantik. Sudahnya, agak jenuh jugak hehehe sbb lengan K Niza ni sangat la comel berbanding dengan tangan saya ni kan?

Untuk bahagian leher, sebenarnya K Niza mahukan something lite kat dada sahaja, sbb nya orang nya bertudung. Tapi saya tambah kan sedikit dibahagian leher supaya tak nampak pelik sangat...

So hasilnya, ENJOY!





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net