"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Jul-2009 11:44 Email | Share | Bookmark
Ocean Crumble

Lately I noticed that most of my beading projects are on Crumble. So this is another design I did for Diana.. I love the blue color. Combination of blue and a touch of vanilla cream really superb. Materials from shiffon... For this project I did for both hands....

This is also my 1st time use really big round pearl.. bigger than 5mm... Doubt at first, but then when I added the rest of beads surrounding I think it turns out well... I really luv the combination... So guys enjoy!!!!!







Next: Also Crumble Rumble...

Quote:
Sheema ~ Thanks K Sheema...nampak sejuk kan color baju ni..
K Hanim ~ Kalau gi Jalan Tar rerajin la singgah kat Kedai Bunga Reben tu. kena pandai la godeh and korek hehe.. (mati la jadi promoter kedai BR)
K Dzila ~ Wah wah... ada signature sendiri kekdah nye.. hehe.. Thanks Kak.. More? TUNGGUUUU
K Eeda ~ Comel nye akak ni... meh saya sentuh akak sket nak tak?
Rina ~ Thanks.. Kalau untuk raya atau sebelum, dah tak terima, lepas raya i'allah ok
Suhana ~ Harga boleh dirunding dik (err ke akak eh)
Zai ~ Cuba jangan tak cuba... Good Luck!
Tina ~ Thanks.. dah kasi tips jgn tak buat tau nanti.. penat akak save gambar sesatu deknon hahaha
K Zai ~ Thanks kak.. sila la cuba.. cuba sampai siap tau..
Dana ~ Silakan la adik dana... mesti boleh punya
Eliz ~ Cantik kain yg awak jual.. mahal tak?? Kalau ikut style yg saya selalu buat macam tu lah gaya nya..kat belakang kain tu kalau hujung lengan jgn matikan sampai 2 layers tu.. kena curi sket la bawah 1 layer je so tak nampak la serabut belakang... u can continue...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net