"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Jul-2009 11:26 Email | Share | Bookmark
Orient Eye Garden for K Dzilla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saya memang tak senang duduk bila dapat baju dari akak ni. Sebab utamanya sbb dia juga beader yg memang sangat dikenali ramai. Esp for her SF... Memang kalau boleh tanak tapi tak sampai hati nak kata no.. Mungkin dek kerana cuak yg amat sangat, color combination saya tukar 4 kali.. ada je yg tak kena... And I think this is the design yg paling banyak pakai manik... Sampai benang 1 roll tu habessss hehehehe.. imagine dat... And I put more then 10 type/colors for this design.. I think around 12 or 13.. Banyak kan?? Bila dah siap lagi la berdebar nak pass to tuan badan... dag dig dug jgn cakap la.. the moment she belek2 my baju di tengah kepanasan tu... Alhamdulillah K Dzilla satisfied.. Betul ke kak suke? hehehehe... Kidding..

The idea to apply very warm and orient look in this design coming when I keep on changing the color combination. It was when I flipped over Astro channels and I saw Rasa Halal Orient Hong Kong (guess so)... The red color from the "tanglung" gave me a hit.. Y not? So this is the final touch...

Enjoy...









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net