"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Jul-2009 10:19 Email | Share | Bookmark
Change of Email to peparidsign@gmail.com

Dear Fellow Readers,

Please be informed that starting from now on for any inquiries on beadings, please use this email: peparidsign@gmail.com. This is to avoid any inconvenient due to my previous mail already mixed up with several other items... sigh...

So hopefully lepas ni segala email dan pertanyaan saya dapat jawab dgn lebih teratur... InsyaAllah...

So this is my new banner.. still WIP.. tapi dah tak sabar nak tukar hahahaha.... So this is ok for now... Any comment:? Latley I am so in love with purple.. dunno la why...



Quote:
K Izan ~ Taper yg ada skang ni pun saya luv gak kak hahaha...
Mira ~ Subhanallah.. tinggi sangat pujian tu..Terima kasih.. semoga saya dikurniakan kesihatan yg maksimum, esp mata ..
Aiza ~ Wallawehhh... kang Salikin Sidiq singgah FP ni haru biru dia tgk design saya ni.. jauh sangat level nya tu Aiza... Thanks nway for compliment.. Bersemangat saya... Mana tau lepas ni sama macam Jovian Mandagie pulak? wahahahahah.. perasan..
K Dzila ~ Hmm... yg lama tu macam elegant sket ke kak? hehe perasan lagi haha... thanks
Winnie ~ Thanks Winnie... susun color tu la yg amat challenging... selalu i beli beads dekat K Zai Manik, or kedai Bunga Reben, and mostly my beads collection i bought in JB...
Gee ~ Thanks.. Ur banner lagi cantik laaa... uwaaaaa... well u have nice collection jugak la Gee.. I like yg biru plain tu.. Jatuh chenta daku tgk...
Lieyzaa ~ Thanks.. Dah berjalan ke ur FP.. U also have nice collection.. sangat kemas jahitan.. keep it up...
Datin Haryati ~ Thanks Datin for ur compliment... saya memang kuat berangan hahaha... semua customer saya adalah VIP la kalo cam tu heheh.. kidding.. but really, to me all my customers are VIPs.. saya suka la Datin ni.. sangat kreatif dan aktif.. poco2 la.. masak lagi... butik lagi.. wallaweh... boleh la share ilmu ya Datin?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net