"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Jun-2009 10:01 Email | Share | Bookmark
Repeat Design: Amoeba

This is another repeat design for K Norul sister; K Sheqin... Baju pun sama juga macam K Norul.. This baju meant for their bro wedding last year, tapi K Sheqin tak sempat nak hantar for beading.. so jeles punya pasal dia suh buat sama exactly macam her sister... so sweet ada sister yg macam ni kan??? Both of them sangat lah baik hati... jenis polite ala ala gadis melayu terakhir.. betul.... tak tipu... Very gracefully... Beruntung sape dapat akak2 ni hehe...

Ok peeps, enjoy the pics....









Quote:
K Izan ~ Alangkah best nya kalau saya yg cantik kekeke.. Thanks kak
K Izan Beauty ~ Kan kak? Jadi cam perhiasan dah...
K Zai ~ Jgn la sampai 3 bulan kak... Manik tabur kalau dah tau color nak match memang best buat.. sampai tak tido dibuatnya hehe
Balkis ~ Eceh... melangit bebeno la Kis.. Thanks anyway.. lets belajar lagi...
Jemme ~ Ha ah la..baru pasan.. mekasey ye bagitau.. sorry about that.. dah betulkan
Dana ~ Thanks Dana... so itu la rahsia awet remaja ye? suka senyum
Mira ~ Salam perkenalan dari saya juga.. Thanks for ur compliment... Sila la cuba.. Jgn segan.. Practise make perfect...
Cik Fariha Glamzzz ~ Adoi.. jgn la cam tu.. saba je la ko nihhhh Fariha oiiii


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net