"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Jun-2009 10:02 Email | Share | Bookmark
Manik Tabur Sutera Terengganu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
My Dearest Friends,

Thanks a lot fow all your concerns.. I really appreciate it.. Terharu sungguh saya.. Terima kasih yang tak terhingga. Alhamdulillah my eyes getting better now, cuma still cannot rely on the lens too much.. still have to rotate with my spec.. Btw untuk yg advice for lasic, thanks but still its not the option for my case... Kalau rajin nanti leh la surf pasal Keratoconus.. nak explain lebih karang jadi lain hehehe..

Ok back to business, this is among my project yg dah lama siap tapi tak berkesempatan nak upload... Actually my advice to the owner tak payah letak manik coz i think her silk kurung dah memang cantik dah with all the big flowers motif... Tapi sbb she insist so ok, not much i can do with her baju coz the motif of the flowers covering all the materials... Full printed...

The least I can do follow the flower outline and spread some of beads (jadi la manik tabur hehe)... Challenge dia adalah bila moti bunga kat badan baju tu bercantum 3 kuntum bunga yg besar.. so kalau buat sekuntum je rasa cam pelik, so have put beads at all 3 flowers... So sangat meriah baju ini... Tapi i suka gak bila dah siap sbb rasa cam Mak Datin pulak tgk hehehe apetah lagi kalau pakai . So guys, enjoy!!!












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net