"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Jun-2009 12:02 Email | Share | Bookmark
Important Announcement

Dear All,

Due to unforeseen circumstances, I have to close any new order for beadings starting of TODAY. However, for them who already get my confirmation earlier and those who have paid deposit, yes I still proceed.

I have to stop now due to my eyes condition. FYI, I am one of the KC patient and recently the condition for me a bit worse due to cornea infection. I am very sorry for any inconvenience had caused.

Best tak announcement ni? rasa cam formal gitu kan? But seriously, any new order have to stop now... Mata saya sudah sakit kerana jangkitan kuman.. jadi atas nasihat dari yg lebih arif saya perlu stop untuk new order... yg dah confirm awal2 still acceptable...

Semoga mata saya pulih seperti sedia kala kerana tanpa kanta lekap keras ku ini, hidup seperti tanpa Old Town White Coffee Hazelnut hahahahahaha.. Opss.. promo terlebey pulak..

So guys, for any deposit please make payable to this account:


Maybank: 164258350817
CIMB : 01150029095525
Name: Umi Kalsum Adnan


Kepada sesiapa yg hendak cepat, saya perlukan kerjasama tuan/puan terutama berkenaan design yg dikehendaki dan preference on beads/sequins... kalau tak susah saya nak meet dateline... Sebab saya perlu beli beads yg baru untuk anda...

Kepada yg baju dah lama siap, nanti bagitau lah bila masa yg sesuai untuk deliver.. Penat saya siap kan tau.. hiks!!!

Kepada yg ckp jahit manik ni kejap je siap.. alahai sayang ku... daku idam kan kecepatan itu... tak cepat la yang..

Kepada yg bertanya berapa lama saya siapkan, I need at least 4 nights (if start at 9pm).. bergantung kepada waktu pulang saya dari kantor ya ibu2.. bapak2... selalu nya saya sampai rumah pun dah pukul 9 malam..

Kepada yg bertanya pasal kelas.. nanti ya.. saya update later...

Kepada mereka yg berkenaan.. maaf sekiranya SMS atau phonecall tak berjawab.. esp during office hour....

Kepada yg nantikan design PepariDsign.. TUNGGU...

OK lah.. dah banyak kepada dah ni.. kepada tuan punya badan, sila balik mandi hahaha...

Take care guys!!!

Rgds,

Pepari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net