"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Jun-2009 10:47 Email | Share | Bookmark
New Design: Matrix Garden

 
 
 
 
 
 
Hi Peeps,

Tak berkesempatan nak update my latest collection due to workload yg banyak.. (read:office work load) hehehehe..

So this is among my latest collection. Still no name yet.. Buat dibahagian tangan sahaja sbb tuan puna badan pakai tudung... Nak match kan dgn kain yg bercorak kotak2....

Enjoy!!!







Ok, saya namakan Matrix Garden sbb dia combination dari dsign Matrix and also ada macam kebunan cinta di situ hahaha...

Quote:
Anggerik Rimba ~ Jemme.. suka la buat statement cam ni.. thanks for ur compliment...
K Nida ~ Thanks Kak for ur compliment
K Izan ~ Hai nak ngurat saya ke? hahahaha
Balkis ~ Aku nak bonjrottttt!!! kekekekek... thanks beb
K Erra ~ Memang menangis pun masa buat ni kak heheh sbb contact lens buat hal
Dana Yg Memang Cute ~ Thanks dear.. bila kita nak dating ni ekkk???
K Dzilla ~ Kak!!!! Seriously saya pening nak pilih color.. takut sangat akak tak suka.... tu la sape suh hantarrr!!!!
K Nora ~ Please la... jgn la malukan saya kak oi... akak lagi terer dan sangat best ok
K Izan ~ OHlalalalalala.. anak K Izan yg memang sangat laa vogue ni kan... akak stress dik non
Pu3 ~ Hmm.. I like dat la Pu3.. nanti saya beli magic wound ekkk
Zuelisha ~ Thanks Kak Zue..selalu nya untuk design macam ni saya boleh siap kan within 2 nights... kalau balik keje awal la.. yg penting dah ada idea..kalau tade memang berkurun.. tryla
Anggerik62 ~ boleh dik.. anytime boleh diajarin....
Hawa ~ Untuk yg ni saya tak lukis, selalunya untuk design yg perlukan bentuk bunga dan ada sulur paut and it needs to be balance both side baru saya lukis... Yes, saya gunakan washable pen tu.. memang confirm akan hilang.. in fact for certain kain dia cepat hilang esp kalau silk/crepe....
Hanna ~ Thanks Hanna... Colors of ur Life hehe
K Niza ~ adoi kak... tak boleh janji.. kita tgk nanti macam mana ye kakkkkk.. ke kita dah berdating? hehehe thanks kak....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net