"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-May-2009 14:22 Email | Share | Bookmark
Another Crumble Rumble for K Nurul

 
 
 
 
 
 
Baju yg lama dah disiapkan tapi agak lambat dipulangkan semula kepada tuannya...Kain bercorak seperti zebra ni bila kali pertama saya lihat terus teringat kepada design Crumble sebelum ini.. Jadi memandang kan K Nurul pun tanak heavy sangat jadi saya pilih design Crumble untuk baju ni.. cuma ada perubahan dari segi sulur paut tu saya tak buat..

Btw, saya rasa lepas ni most of my design akan ada unsur Crumble as my trademark..

So let's enjoy the pics!!!





Quote:
K Izan ~ Jgn grumble dgn saya sudah la hehe.. Thanks kak...
Jemme ~ Thanks a lot..
K Laila ~ Thanks kak.. Tips? nanti saya share kat last entry ni kay...
Eja ~ C'mon Eja.. You can do it!!


Quote:
Tips for Crumble:
1. Do not afraid to use one or two colors yg agak outstanding..
2. Kalau boleh guna a few size of round bead/pearl.. 5mm, 3mm, 1mm and the smallest one..so dia akan jadi lagi blend..
3. Myself selalu guna at least min of 5 colors..
4. To compliment the design, boleh letak kan pear drop type of bead..or u can add sulur paut..
5. Oppss.. kena attend my class hahahahahahahaha... kidding


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net