"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Apr-2009 04:53 Email | Share | Bookmark
Selingan....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I couldn't find the USB cable of my HP.. Grrrr... .. Tak tau bawak ke idak ke KL... Simpan kejap gambar beading project.. Now, tgh concentrate buat baju pengantin Titi.. Oh sangat gorjesss Titi ni... Persis seorang model.. Tak sabar nak tgk dia bersanding atas pelamin...

Oh yes... Peeps... I'm in KL now... Staying area Kinrara...Working area Bangsar...

Just to share a few piccas from my engagement ceremony last month.. Sume sendirian berhad... simple je majlis nya.

Enjoy!!

From me to him..


From him to me..


Close up...





Quote:
Yan ~ thanks...hantaran tu sume guna barang recycle from my sis nya wedding about 3 years ago..
Azi ~ I'allah.. nanti tunggu la kad jemputan hehe...
K Izan ~ Mekasih kak... bila nak date kat Jakel? hehe cik abang ok je...
Zaireen ~ Thanks Zaireen.. oh terharu tetiba bila nampak comment ko hehe.. dah balik Dubai?
Eja ~ Tipu weh.. darah masin.. hahahaha
Syieda ~ Erkk... sorry la last min punya keje hehe
Balkis ~ Mekasey cik Balkis!!
Cik Angel ~ Thanks.. at last tak pergi pun book fair tu..
Dana ~ Thanks Dana... tapi nyusah kan diri sendiri gak buat sendiri sume hahaha...
K Eeda ~ Thanks a lot.. tapi macam bau kek mutiara lagi kuat la
K Wansya ~ Thanks kak.. i'allah mimpi jadi kenyataan.. ewah...
K Dzila ~ Langsungnya tak tetap lagi.. dun weri.. nama sedari pasti dalam top list
Aiza ~ Thanks... next time kita jumpa kay??? ada geng cik kiah yg rajin nanti hahahhahaa
Anggerik Rimba ~ uh kecil tapak tangan padang bola saya tadah kan... nanti teringin la nak buat dip flower macam u buat
K Nora ~ Thanks a lot!!
Diana ~ Thanks Diana... erkk tanak la meletop.. sayang penat buat hehe.. tapi saya jenis praktikal...
Chics ~ Ohhhh lalalala..tgk sapa jengah FP aku yg tak seberapa ni.. thanks Chics.. muahssss
Glamstarz ~ Thanks dude...
K Sarah ~ Salam perkenalan dari saya juga.. Thanks sudi drop by
Aileen ~ Aku kah yg cantik?? hahahahaha.. Mekasih cik titinnnn
K Zue ~ Thanks.. nanti saya singgah blog baru
Melati ~ Thanks Melati.. nanti saya buat road tour hehe
K Zai ~ Thanks kak..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net