"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Apr-2009 09:21 Email | Share | Bookmark
Dinner FTIMdc

Suke sangat kain kat lengan dia nih..
Design by Ija Shariza..cantik kan?? Pure pearl tau!!
K Dzila menggodeh camera nye hehe
 
 
 
Happy nya dia...
See? Org tu tak puas ati betul
phewittt Glamer nye..
Abaikan muka baju merah tu haha
 
Org yg masih tak puas ati..
ok smile K Dzila
Fidd Crafts all the way from Kulai
K Izan BTnB.... secantik nama, sejelita org nya..
Take a break... Finally, I found the USB cable.. Speak no more, enjoy the pics... Mind you, I didnt bring any camera that night, so this is just a few from my HP...

The UNLUCKY number...


The ambience..........


The glamorous..........


The happiness....



Quote:
K Izan ~ Kena la creative sbb tak ada digicam best cam org tu punya kan.. hehe.. Akak baju pink tu ada banyak lagi gamba nya.. sbb nye photographer malas nak bangun, berat cikibonbon haha...
Dana ~ Kite nye design memang tade pun.. sbb kite je yg suram suriram hehehe.. Kite pakai baju ready made je sbb baju yg kunun nak pakai tu tak siap daa.....
K Nora ~ Tade canggih mana pun... Ada yg tu je kena la aplikasi semaksimum mungkin.. Akak nampak kurus la kak malam tu...
Ija ~ Bukan ko ke yg duduk sebelah daku malam tu Ija????? Banyak la boleh pusing2... mana ade laa... Tu lain org nye HP tu..
K Dzila ~ U memang object yg pemes for me malam tu untuk diambil gambar... sbb jeles ngan baju akak yg cantik ittewww!!!! akak ni photogenic gak kan org nye? macam org sebelah saya tu...
Sue ~ Cantik tu subjective... biar la org ckp tak cantik pun.. Tapi kire kalau 1st timer dgr nama Sue Cantik tu sure wonder and terus gi ur FP hehehehe... Tapi dah jadi Su Manik Maniac ek? Ok gak tu...
K Jemm ~ Memang glamer sangat butterfly tu.. sampai ke baju diabadikan hehehehe..kan K Izan kan???Btw K Jemm, dah siap lom design yg akak nak buat tu? Dapat kan SMS saya? Tiru je la hehe..
Angel ~ Dah finalise lom nih nama? hehehehe.. Skang new project tgh siap kan baju pengantin.. nak cuti sekolah ni ramai la org naik atas pelamin...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net