"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Apr-2009 06:33 Email | Share | Bookmark
Silence

My Dearest All,

Saya amat terharu kerana ramai yg bertanya khabar, kenapa sepi tanpa berita? Terima kasih.. Bukan niat nak menyepikan diri tapi rasa nya dengan keadaan sekarang ni saya akan sepi tanpa update dalam FP sehingga lah semua nya selesai kemungkinan selepas April.

Projek manik masih berjalan seperti biasa. Ada beberapa baju dah siap tapi tak sempat nak diupload... Bila? Tak boleh nak janji, separuh terperap di dalam kamera my sister, separuh di dalam HP.. Agak tertekan sbb cable untuk transfer gambar hilang...

Dinner FTIMdc dah berlalu. Tahniah kepada pemenang. Yang tak berjaya, anda semua pun pemenang juga, mungkin nasib tak menyebelahi. Sejujurnya saya memang suka dgn hasil manik Adik Ain.. memang cantik... dan menyerlah.. Maaf, tiada gambar untuk mengiringi ulasan ini sbb saya tidak membawanya.. Harap kan tumpang dari kamera K Izan, Fidd and K Dzila... Ada a few pics dalam HP tapi masih terperap macam tu je lah..

Ramai beaders yg turun KL malam tu.. Glamstarz dari Pahang lagi.. Fidd dari JB.. and myself baru turun dari Bukit Tinggi .... Habis sahaja event di JB terus naik ke Bukit Tinggi untuk workshop kerja baru, Jumaat abes turun KL.. Baju untuk dinner tak siap jadi kena beli ready made je la.. Jenuh ronda Jalan TAR mencari baju.. Beli baju ready made so malam tu saya takder lah nak melaram mana.. sempat melaram dgn tudung pinjam K Izan je lah heheh.. Cantik² baju yg dipakai oleh beaders lain.. esp. K Dzila.. saya suka kan kombinasi pink dan manik yg dijahitnya. Dan juga tak lupa baju yg dijahit Glamstarz untuk adiknya.. memang terserlah!!! No wonder masuk paper hehe.. Congrats to K Zai, menang 1st place for panorama category, sayang nya tak dipamerkan and tunjuk pada semua. And thanks kak for the pins!!!!

Overall, the dinner was ok. I had good time jumpa dgn all beaders... Thanks a lot to all comittees yg sangat committed bagi menjayakan malam tu berlangsung dgn penuh glamor.. Saya enjoy sangat performance selingan yg mamat tu main macam seruling.. such a talented guy!!

Untuk makluman, saya akan berpindah semula ke KL.. I'Allah 15th April will be my last day here in JB...Ramai yg bertanya kenapa nak duduk jauh dari Emak? Bukan niat nak tinggalkan Emak saya di sini macam tu sahaja, tapi saya rasa saya akan menyesal kalau saya tak cuba dgn kepercayaan yg diberikan. Emak tetap dihati saya. Alhamdulillah adik yg lelaki pun dah bekerja di JB jadi senang sedikit perancangan saya.. Dan juga, saya masih ada personal ambition yg masih belum terlaksana.. Setahun di JB, memang banyak pengalaman pahit manis di sini.. Untuk pelanggan di JB, jangan risau, anda masih boleh menghantar tempahan melalui POS kepada saya... Seperti mana org KL selalu buat.. So i guess my regular customer kat KL ada yg tersenyum dah (perasan!! hehe)

So I will be back I'Allah end of April untuk update yg seterusnya.. Sekarang berkecah dgn manik dgn barang nak pindah.. Dekat opis pun macam tu jugak, kerja lama still buat kerja baru dah bertimpa², but I still enjoy my time....

Till then, take care!!

Thank you,

Rgds,

Pepari

Quote:

K Izan ~ Lepas ni kita masuk Ariani sesama eh?? Aritu sempat lalu je, teringin nak masuk tade geng....
K Dzila ~ Let's jumpe di Bangi lak pasni.... Yeay!!
Ija ~ Harusss belanja daku... eh kalau jumpe tegur la ekk.. Den ni kadang jalan menonong je tak pandang kiri kanan
Ecah ~ Thanks for ur recommendation Ecah... Ur fren Titi tu cantik la cam model... Aku sebok tanye die tak buat modelling ke hehehehe....Ni tengah pulun baju dia ni... Dush!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net