"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Mar-2009 11:43 Email | Share | Bookmark
"Flaming Garden"

 
 
 
 
 
 
The winner goes to K Izan BTB.. hehehe.. I loikeeeee... Thanks to all yg bagi cadangan.. best la u all ni.. very supportive!!!!

Ok.. yg ini adalah full version of "Flaming Garden" for Untie Hawazain (Ira's Mum)

Untuk baju ni, masa mula memang totally lost.. Tak tahu nak buat design macam mana.. LastĀ² I planned for a inversion concept.. which is green for flower and merah & orange for the leaves... Tapi takut terlampau contras pulak, so end up, tengah bunga saya guna color merah then the rest of the beads tu green.. as for the leaves, hujung sahaja saya letak orange.. (tu yg ada org tetiba ckp inai la plak kan hahaha.. )

Untuk lengan, saya tak buat full.. just ambil di lipatan tepi tu.. buat sekelompok.. mcam ni;


Pandangan dari lipatan biasa... (dari depan)


Dari sisi....

Dan untuk full version nya, jadi lah macam ni... Enjoy!!




Leher...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net