"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Mar-2009 02:55 Email | Share | Bookmark
STRUGGLE



All.. everything mix up... Dengan kereta kena langgar belakang.. dengan masih tersadai lagi kat workshop.. dengan janji yg cakap 3 hari tapi dah masuk seminggu dah masih tak siap lagi.. asyik la dengan alasan nak cat body kereta.. dengan tiba² sakit gigi yg amat sakit.. yes tak pernah so far sakit gigi macam ni.. rasa nak pengsan.. actually rasa sakit bukan dekat gigi.. more to my jaw... urghh... dengan laptop saya yg kali kedua buat hal.. dengan external HD yg memang confirm out!! dengan segala perancangan last minute....akibatnya project manik saya tergendala dari perancangan... itu lah kan, kita hanya merancang, Allah juga yg berkuasa menentukan... Plan nya cuti 3 hari ni nak pulun siap kan 4 pasang baju.. tapi itu lah.. semua nya hanya perancangan.. yg siap hanya 2 dan 2 pasang lagi half way done... Hari ni zombie semacam sbb overdose makan pain killer gara² sakit gigi... Semalam satu hari pun tak buat ape melayan kerenah sakit gigi... Ni baru sakit gigi kan? belum lagi sakit nak beranak hahaha..ape tah lagi sakit nak mati nanti.. Subhanallah...
Semoga dipermudahkan segalanya..

Untuk yg bertanya khabar, terima kasih diucapkan.. ada gak yg prihatin hehe.. terharu pulak haha... Update? Ada.. nanti ye.. nak upload gambar pun struggle gak.. hahahahahah teruk la awak ni pepari!!!


Quote:
Ija ~ Thanks a lot.. Nak cabut tak boleh pulak sbb ada infection.. patut la sakit banget.. kena redakan dulu bengkak.. alhamdulillah dah kurang sakit dah hehe..
Ecah ~ Hahaha.. mana ada.. beading so far tak pernah buat aku stress.. faktor luaran je yg buat stress nih.. Leks la Ecah.. nway, baju dah siap pun, dah pos pun tadi.. kalau tade aral esok sampai la kot.. I'allah..
K Beauty ~ Thanks kak..tau akak bz.. ari tu nak tanye something pasal kain gam pun tak tertanye akak.. seb baik ada k izan satu lagi ehehe.. so how's progress? bersilat kuntau kah? haha Memang ada hikmah nye segala dugaan ni kan? kite sabar je lah..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net