"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Feb-2009 04:05 Email | Share | Bookmark
Thank You

To all pepariDsign follower (kasi chance nak perasan la sket ye.. hehe)... Dikesempatan ini saya ingin ucap kan jutaan terima kasih yg tak terhingga atas segala support baik dari pelanggan saya, atau pun pengunjung FP ini, dan mereka yg memberi kan komen yg membina....

Kad ini khas untuk anda semua........ dan akan diberikan special for pepariDsign customer
Telah selamat diterbangkan khas untuk Ira's Mum and also my bestfriend Yatt in KL.... I love you guys!! InsyaAllah, dari masa ke semasa, pepariDsign akan sentiasa meningkatkan mutu hasil kerja dan juga perkhidmatan....

Kepada yg comment masih saya tak berjawab... harap dapat email sahaja ke pepari@gmail.com.. kadang takut saya terover look di sini.. atau, untuk sebarang pertanyaan... hubungi saya di 013-3421156.....

Saya telah update sket FP ni.. untuk memudah kan viewers tgk all my collection boleh refer to link sebelah kiri... Kepada yg meminta catalog, harap maaf saya masih belum berkesempatan nak siap kan.... Jadi jgn segan untuk tanya terus kepada saya ya...

THANK YOU!!!

Luvs,

Pepari





Quote:
Ija ~ tade gatal mana pun haha... it always be my pleasure to have new fren.. lepas ni tayah la pandangĀ² dr jauh je.. meh la dedekat
K Izan ~ Thanks for your tips too!!! Masih tak berkesempatan nak buat SF nih..
K Beauty ~ we all siap ade pom pom gals tau dinner tu hahahaha... ala org jauh ni kene la cari geng kak...kang nanti cam rusa masuk kampung pulak hehe..
Dana ~ My dear Dana, salam perkenalan jua ku hulurkan chewah hehe.. Thanks sbb suka design2 kat PepariDsign nih.. Keep in touch ye.. Daku nun di selatan ni Dana.. nanti den naik KL den cari eko yo? hehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net