"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Feb-2009 02:51 Email | Share | Bookmark
Blossom Garden

 
 
 
 
 
 
Inspired from SF design yg tengah hot sekarang ni...

Design untuk K Zaipah, my officemate.... Challenge for this baju adalah material kain yg tak berkilat...tak sure jenis kain ape tapi lembut.. and color combination baju ni memang meriah and garang. Base color hitam then motif color orange, yellow, orange and a bit red.... Mula² takut juga nak mula kan jahit manik sbb corak yg sangat rapat dan color yg scattered.....

Manik di bahagian tangan dan sedikit di baju... Saya gabung kan beberapa size of beads and selection of color mostly ikut color yg ada dekat baju.... Personally, saya satisfied dgn design ni sbb nya saya ni kan memang fail sket untuk baju yg bercorak nih.. so ni kire nye self satisfaction la ni hehehehe....





Baju belum hantar lagi... so tgk sket je la dulu..


Quote:
K Lily ~ Thanks for the compliment..I'allah kalau tak ada aral nanti kita jumpa masa dinner ya? Tak sabar nak jumpa all beads lovers...
Wansya ~ sebenarnya nak balas balik tabik spring gak kat Wansya sbb nye design kat ur FP pun esp for design bunga putih
Afairuz ~ Thanks Afairuz... Terima kasih kerana sudi singgah di sini..


Full version dah upload dah semua...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net