"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 13-Feb-2009 11:22 Email | Share | Bookmark
Matrix I

 
 
 
 
 
 
Design yg ni ilham dari movie matrix... ala yg 01010110011 green n black tu.. mula saya nak buat design ala² pua tapi sbb kain nya berkotak² rasa cam tak bape masuk.. so yg ni baju untuk sahabat baik saya di KL sana... Hopefully Yatt suka la ngan design ni..challenging sbb nak jahit manik tu kena nampak straight je...

Yat..baik ko ckp ko suke kalo tak aku surrender lepas ni hahahahahaha.. nanti promote kat acu ko ekkk


Enjoy!!


Manik jahit kat lengan sahaja...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net