"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 13-Feb-2009 10:47 Email | Share | Bookmark
Crumble I (Full Version)

 
 
 
 
 
 
Sebelum tu..saya tgh sedih sbb external h/disk saya crash... and everything be it for work or my personal data sume dalam tu.. yg lagi tragis nya memula h/disk laptop crash then back up to external h/disk... selang 2 hari laptop ok, my xternal h/disk jatuh and dushhhh!!! tak boleh nak retrieve data... rasa nak menangis pun ada gak masa tu... ......

Dah hantar ke kedai.. janji 2 hari, tapi sampai hari ni bila ditanya masih belum ada berita..iskk... terpaksa la saya buat semula cari and collect all my data... esp my beading project.... uwaaaa.......

Ni full version Crumble I yg saya janji kan.... Enjoy!!!







Quote:
Syieda ~ My dearest frenn... bz ke kak?? bila baju siap yang?? hehehe.. plain ek? btw i dah jumpa material kain yg macam u htr dulu tu ..cantekkkk!!
K Izan ~ Tragis!!! Kedai dah bgtau tak dapat diselamatkan.. urghhh !!! ..... silakan kak.. kalau leh dijadikan sumber inspirasi ape salahnya..
K Nora ~ Oh la la... Thanks K Nora, sudi singgah sini.. alamak.. kemaluan saya bila dipuji lebih2 hehehehe.. TQVM!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net