"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Jan-2009 10:55 Email | Share | Bookmark
Happy Belated Birthday

1001 .. Cantik kan nombor ni? Minta maaf lah ye.. Seperti biasa, saya selalu sangat ketinggalan. Entah apa yg sibuk sangat pun tak tau hehehe...

Kepada tuan punya badan... K Izan (tapi saya suka panggil K Beauty hehehe.. sesuai dgn org nya) saya ucapkan Selamat Hari Jadi.. Semoga segala urusan dipermudahkan dan dirahmati Allah.. Dan semoga projek manik semakin menjadi² dan semoga jugak kita dapat berjumpa!!!!

Saya sebenarnya masih belum berkesempatan untuk berjumpa dgn K Izan. Last time pergi KL memang dah plan, tapi keadaan tak mengizinkan. Jadi akan ditunda ke waktu² yg akan datang.. hehehe.... Dan walaupun belum pernah berjumpa, saya sejujurnya amat senang sekali dgn K Izan.. macam ada bonding hehehehe...



Quote:
K Beauty - Alamak.. saya pulak yg deeply touched dgn speech akak ehehe..ala ala dpt Grammy award.. iskk.. Terharu plak.. Thanks for the friendship... Thanks for everything.. Kita jumpa 4th April nanti ekkkkk??? Let's bergumbira sakan ahahahaha

K Izan - kembang setaman kejap saya k izan puji haha..silakan kalau ada yg menjadi inspirasi saya alu2kan... tapi betul lah kak, saya macam lagi suka guna manik bulat la bila pk2 balik hehehe.. thanks sudi drop by.. kita jumpa nanti ye??

K Zai - oooolalalalalaa tgk sape melawat FP saya ni... thanks!! psstt jom kita gath nanti april ni? ehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net