"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Sep-2008 08:36 Email | Share | Bookmark
Kuih Raya Promo!!!

No no no.. bukan saya yg membuat nya... My fren's mum yg buat. Memang sedap sbb saya dah 3 tahun tlg jual kan kuih ni.. Before this kat KL memang banyak yg order tapi since i kat JB ni so now i handle JB area.. Kalau org KL nak boleh gak sbb ada org yg akan uruskan nanti...


Yg ni memang special.. kids will definately luv this biscuit. Based flava strawberry with cashed nut sebiji then topping with chocs...


Kuih suji tapi presentation yg sangat cantik. Dan sedap....


Makmur berintikan kurma instead of kacang. I like this biscuit as well. Maybe sapa yg tak suka kurma tak berapa berkenan dgn biscuit nih..


Aha... another lovely biscuit. Rasa macam makan coklat zip!!! dalam biscuit flava orange (tak strong sangat) then luar salut coklat dan disalut kelapa and badam.. memang sangat sedapppp dan lain dari yg lain!!!


My fav ever after.. lepas jumpa tart untie ni terus dah tak pandang tart lain.. Sangat gebu, inti tak manis sangat and jem tu buat sendiri tau!!! Gerenti sedap


Kek lapis ada 2 jenis, biasa dan prune. Harga RM65 for 1.4Kg


Kalau nak order just call me at 013-3421156..

Let's Order Kuih Raya!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net