"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Sep-2008 08:36 Email | Share | Bookmark
Baju for Ira...

 
 
 
 
 
 
 
I have to say this baju is quite special to me.... in term of design maybe ramai yg ckp biasa je..coz i buat manik tabur.. tapi challenge nak buat nya..subhanallah.. sakit tengkuk hehe... baju ni terlalu rapat susunan beads dia sampai ada org ckp nampak beads tu bergerak2... (as if lah hehe) maybe sbb bila dah terlalu rapat tu die jadi berkelip...

and this baju is sooo special to me sbb design ni menang at state level ari tu.. heheheh.. bangga kojap mak ni aa.. senanye i tatau menda pun but then my mum and her frens la nye keje.. they submit this baju under category creativity open.. i think masa tu i was in Lumut for my netball tourney...berperingkat2 sampai ke state... and because of this design gak, ada royal family berkenan..alhamdulillah.. so i have to thank Ira senanye sbb her trust..and sbb simpan baju ni lama sangat!! ya ampun!!!!!!! hopefully ira suka dgn design baju ni...the rest sila la cuci mata..







Soon.. Update for Nurel's Mum.. (2 pasang).. Update for Nini..

In progress... K Nurul... 2 pcs...

Baju sendiri? Nampak nye taun ni tak siap lagi la gamak nye hehehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net