"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-May-2008 07:20 Email | Share | Bookmark
Project for K Fazilah KL

 
 
 
 
 
 
I have too many words to say.. but all i can say is thank you for all of your support.

Today when i check all my mails, Alhamdulillah.. rupanye ramai yg mengikuti perkembangan saya.. Terima kasih yg tak terhingga. All I can say is you guys make me lagi semangat nak buat beads ni.. Thank you very much.

And as for K Fazilah, thank you for you patience. Lama terperap akhirnya selamat diposkan last week. Dunno whether dah sampai belum, Tape ke kak saya upload dulu?

K Fazilah, i guess org nya simple, sbb masa dia request pun die dah determine nak macam mana sume hehe.. so here it goes. I buat kan manik tabur for her... selalu i buat dari hujung lengan ke atas (heavy to lite) but this time change dari lite2 ke heavy. So kira nya hujung lengan tu tak bape heavy tapi naik atas makin heavy..

Selamat cuci mata









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net