"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-May-2008 10:03 Email | Share | Bookmark
Project for Syida JB

leher
 
 
 
ni la rupa bentuk leher
 
 
 
 
My Dearest Syida,

Sorry sangat sbb buat baju sedari jadi pekasam haha.. no lah.. sorry for keep it too long.

Sorry gak for all yg visit my fp nih sbb i keep silence for quite some times... a few factors actually, busy? yes i am.. now dah masuk sales.. keluar buat sales then balik have to do all administrative jobs.. yada yada.. balik malam.. believe me, nak bukak my personal mail pun tak teringat. so sorry for those yg drop an email to me.. i luv u guys...

So this is baju kurung green color for Syida.. i luv the color very much.. ijau ape nih eh? tatau nak ckp.. my 1st attempt buat design ni.. i think i saw this design somewhere back in kl.. cant remember which boutique.. bila belek2 price tag die alamak.. letak balik la hahahaha.... so i modified a bit coz the original design ada sequin gantung, i memang tak bape gemar jenis sequin or beads yg org buat ber tali2 cam tu.. maybe next time kene try gak.. a few coming, dah amik gambar tak sempat nak edit..... alasan sangat daku ini hehehe..

ok guys, enjoy these piccasss...


Close up lengan...





Ur comment is most welcome, please, u can critic my design.. i wud luv to know for improvement. TQ


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net