"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Dec-2007 14:07 Email | Share | Bookmark
Take a Break...





Lately ramai org tanya mana update? Ada a few projects siap but tak sempat nak upload. Maybe dlm masa yg terdekat..Thanks for all yg tanya..

Im quite bz with office work recently. Dari last week, from another workshop to another workshop. Workshop plak kene tido 2-3 hari luar KL... tu yg projek tergendala sebentar haha.. Btw, last week my uncle passed away. Innalillah.....Kanser darah..Agak ralat sbb arwah dah lama kat GH about 2 weeks..Sempat visit dia 2 kali, tapi masa 3-4 hari before arwah meninggal, memang teringin sangat nak visit tapi cam banyak sangat alasan..penat satu hal gak..then tetiba dapat call arwah meninggal...Deep inside my heart memang dah agak awal2 masa arwah dalam hospital, terdetik hati ckp, arwah ni mungkin tak lama.. ada a few things happened yg made me think dat way. Semoga arwah dicucuri rahmat.

Next Update:

1. 2nd baju for Ira's mom
2. Project for Farah
3. Selendang for Ermie's engagement

Current project:
1. Along
2. Dilah's sis in law

Next Project:
1. 2 projects for K Norul
2. K Liza
3. and ada few project RAHSIA hahaha.. sbb owner tak kasi ckp... ye la cik kak..saya yg menurut perintah...

adios!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net