"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-Nov-2007 09:00 Email | Share | Bookmark
Manik for Ira's Mom

Jahitan Manik: Manik Tabur
Project: Both hands and leher
Baju: Kurung Purple Plain

1st thot came across in my mind masa tgk baju ni is to make something pretty & sweet. Dats the reason why i used flower shape sequin as the main design..Plus, the kain itself ada pattern flowery, tapi tak nampak sbb dia cam jacquard cam tu...

I combined about 7 types of beads for this design..Hopefully her mom loves it..Untie, if u read this, thanks for ur trust and thank you for 2nd baju ni hehehe...Nice color...

Take a break tomorrow for 2 days..... so till weekend i will be in JB..Balik kampung yeay..but have to bring 2 helai baju yg org dah antar...2 je boleh siap rasa nye during my hols ni..or entah2 tak sentuh hehehe sbb balik ni nak buat kenduri arwah abah...

To all readers, kat kampung i ada 1 pasar lambak yg jual kain2 ela, baju siap, dgn harga yg sangat murah!!! Actually its meant for wholesale buyer, tapi kalo nak beli sesatu pun boleh gak, yg best nye dapat at same price gak...So balik ni dah plan nak borong sakan yeay!!!!

Have a nice weekend!!







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net