"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 31-Oct-2007 15:34 Email | Share | Bookmark
Manik for K Roger

 
 
 
 
 
 
both hands
hujung lengan
 
bawah baju and kain
 
lengan parts and bawah baju
 
Jahitan Manik: At this moment no name yet.. any suggestion hehe
Projek: Both lengan and bawah baju
Baju: Kurung Plain with jacquard, kain: batik indon...

1st thing came across my mind masa k roger tunjuk baju ni, i dah tau nak buat cemana..coz i have this design lama sangat simpan dalam kepala..ingat nak buat kat baju sendiri, tapi happy sangat bila tgk baju k Roger ni sesuai dgn my design yg dah lama i plan nak buat...

Brown color memang my fav... But jarang org combine with pink..But this time...the combination of colors sangat cantik... Takut juga kalau tak menjadi..

I am glad K Roger suka my design.. seronok tgk die happy tadi masa deliver baju dia.. Cant wait til this Friday, die nak bergaya sakan pi jamuan kat menara nih nanti... Jgn lupa tau posing glamĀ² nanti....

Next Project: Manik for Nurell (dalam process)
Next Project: Manik for Along (also dalam process..saba ye kak)
Next Project: Manik for Ira's Mom.. This Friday dapat baju..









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net