"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Oct-2010 17:20 Email | Share | | Bookmark
Perintis Crumble di Kuantan 24th October 2010

Salam All,

Sebenarnya kelas di Kuantan tidak dirancang kerana tujuan sebenar ke sana adalah untuk membawa mak melawat adik di sana. Jadi alang2 duduk sampai hari Isnin dan ada yg bertanya bila nak buat kelas di Kuantan, jadi saya mengambil peluang ini...

So kalau berminat, kelas akan di adakan di alamat di bawah;

No 48. Lrg IM 2/43, Bandar Indera Mahkota 2, 25200, Kuantan, Pahang.

Its about 2 Km from Kolej Shahputra and Kolej Komuniti.

Yuran kelas adalah sebanyak RM230 (diskaun RM 20 hehe)....
Deposit sebanyak RM100, dan sila emailkan details anda kepada saya di perintiscrumble@gmail.com.

Harap maklum bahawa yuran kelas di luar Klang Valley akan dikenakan sebanyak RM250/class...

Jumpa di sana!!!



Wednesday, 20-Oct-2010 17:12 Email | Share | | Bookmark
Update my Crumble Class

Salam All,

Sekiranya masih berminat, sila ikuti program Perintis "Crumble" saya yang seterusnya...



Untuk maklumat lanjut sila hubungi saya di 013-3421156, atau perintiscrumble@gmail.com.

Bagi memudahkan urusan pendaftaran, sila emailkan nama penuh, no IC, dan juga H/P number to me at perintiscrumble@gmail.com or you can always pm me at FB (Pepari Perintis Crumble).

Maklumat terkini akan diupdatekan dari masa ke semasa...

Terima kasih atas sokongan semua.


Sunday, 17-Oct-2010 17:36 Email | Share | | Bookmark
New Approach of Crumble

Salam..

Just nak share with my new collection.. well tak baru pun.. dah lama dah tapi baru nak share hehe.. Another enhancement of Crumble.. I would prefer use term enhancement rather than new design coz the basic techniques and approaches still the same. You get it what i meant kan?

Its a lovely trick esp. for you beaders yg nak kejar masa siapkan baju customer.. the sweetness the elegance of the design still maintain.. dont worry..

Enjoy!!







Sunday, 17-Oct-2010 17:06 Email | Share | | Bookmark
Faces of....

I had fun with them.. and hopefully they also had fun as well....

Perhaps you will be among of these faces. Faces of Perintis Crumble....



p/s: ada lagi pics yg tak sempat edit.. ada lagi faces yg tak sempat nak dimasukkan hehe...sorry ya...












Friday, 8-Oct-2010 11:29 Email | Share | | Bookmark
Kelas Perintis Crumble - 23 October 2010 (Sabtu)

Salam,

A few of friends request to have class on 23rd October.. so juz bertanya, kalau ada yg berminat, there will be a class Crumble on 23rd October 2010 (Sabtu) di Putrajaya juga..

Kalau yg berminat sila SMS saya di 013-3421156, ataupun email di perintiscrumble@gmail.com

SIla berikan nama penuh, email dan HP anda ya.


TQ


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net