"My dedication in beads embroidery"

By: pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  29  30  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Jan-2009 16:00 Email | Share | | Bookmark
Pepari Collection Part 1

 
 
 
View all 6 photos...
From my personal collection. SImple design and 1st attempt with sequin yg oval tu.. Nampak org pakai cam cantik je dgn benda tu kat baju tapi bila diri sendiri pakai cam kelakar la pulak.. iskkk... This baju added to my baju raya yg beli ready made dan siap nye pun masa 3rd raya.. sedey betul baju sendiri siap lepas raya hahaha.. so nak puas kan hati sendiri, buat la gak eventho simple je... Tu pun ramai sedara mara perli, aik tokey beads nye baju asal simple tak merelip? alalalalalala... tape la janji puas ati tgk org lain happy... myself nanti la i find my own suit time hehehe..






Thursday, 1-Jan-2009 08:33 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year!!! Welcome 2009!!

Selamat Tahun Baru Semua!!!

Owh yes... bersawang sungguh. Penat nak kemas.. Fewhhh!!

Still in the business.. so beads lover dont worry, I am still here for you haha... Hopefully after this everything will go smooth. Ada some projects which i cannot disclose atas permintaan tuan punya baju. Jadi tak boleh nak update. I wish I could. Btw ada some designs yg lama dah terperap tapi tak sempat nak edit.. Coming soon... I am updating my catalogue, so lepas ni senang sesape nak tau rega leh refer to my catalogue, tapi tak siap lagi ye.. harap sabar ye kawan2... Then apart of that ada attend a few courses nak menererkan diri yg tak terer ni.. Alhamdulillah semoga lepas ni akan jadi lebih berguna kepada saya.. Rasa nye bannyer 2009 nak guna yg ni lah.. Ok tak?



Monday, 29-Sep-2008 07:01 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri...

Kepada semua pengunjung laman FP saya, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.. Minta maaf atas segala kekurangan diri ini... Org Johor (esp to Cik Beauty) jemput la raya ke rumah!!


* p/s : Credit to En Awang Purba for the khat... sangat berseni org nya.. saya kagum betul!!!


Monday, 29-Sep-2008 06:59 Email | Share | | Bookmark
Preview: Syida's Baju Raya

Cuci mata sat eh.. last baju raya yg dihantar malam tadi hehehe.. sorry Syida lambat.. btw, tecapai hasrat saya nak buat design ala ala english style kononnye hahahaha... and 1st time gak guna reben combined with beads...ENjoy!!!!





Monday, 29-Sep-2008 05:58 Email | Share | | Bookmark
Project : Baju Raya K Norul

 
 
 
View all 10 photos...
Kakak saya yg comel ni memang pandai pilih baju tau.. saya sangat suka dgn baju batik ni.. dari segi motif bunga tu dari la color nya.. i just love this baju.. and it suits well dgn K Norul.. Material dia silk.. Lemah gemalai tangan nak adjust dgn kain nya hahaha... Untuk lengan, saya buat design abstrack berframe, full inside (mcm design for Syida dulu)... then for body, combination of manik tabur and manik beriring follow the floral motif... Hope K Norul happy and suka dgn baju nya..

ENjoy!!







[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  29  30  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net